Blog

Paasshoot

Paasweekend, dringend tijd om het eigen gezin nog eens de studio in te zetten…

Lees verder »

Prinsenpark door de Yashicamat

Nadat de Yashicamat 124G het begeven had in Texel, kon deze vorig weekend na een service en herstel van de sluiter opnieuw getest worden. Een Prinsenpark in herfstkleuren en een gewillige familie waren testsubject van dienst. Geschoten met Kodak Portra 400, negatieven ingescand met een CanoScan 9000F en SilverFast.  

Lees verder »

BAF Sunset shoot

Op 5 april werd door de Belgische Luchtcomponent een Sunset shoot georganiseerd op de luchtmachtbasis van Beauvechain. Gewapend met een statief ging ik aan de slag.          

Lees verder »

31 Tiger squadron FA-77

De F-16A MLU FA-77 werd dit jaar opnieuw door Johan Wolfs & Peter Verheyen in een tijgerjasje gestoken. Een selectie van de onthulling op KeeBee & air to air shots!

Lees verder »

Air 2 Air Academy 2015

Drie vluchten met de Skyvan vanuit Zwartberg: Zwitserse F-18’s, Franse Rafales, Nederlandse Apache, Belgische Seaking & F-16’s.
Inclusief behind the scenes video.

Lees verder »

Black & White Fairy

Enkele shots na de shoot voor de kerstkaart. Simpele setup: papierrol zwarte achtergrond, 100x30cm striplight rechts achter, 75cm shoot through paraplu links voor.

Lees verder »

Sanicole sunset

Het was alweer van 2011 geleden dat ik nog eens Sanicole ging bezoeken tijdens een airshow. Net zoals toen ging ik opnieuw naar de sunset-editie op vrijdag.

Lees verder »

Na een jaar, opnieuw gezin & zee

Sorry, ik heb zeker niet een gans jaar stil gezeten, maar de tijd (en goesting) ontbreken mij om enkele van die vele leuke reportages van de voorbije 12 maanden online te zetten. Ze komen er ooit aan, maar geen idee wanneer.

In navolging van waar ik vorig jaar geëindigd ben, pik ik daar ook terug de draad op. Deze maal een korte 2 dagen naar Oost- & Westende, enkel gewapend met opnieuw de X20. Ik blijf grote fan van deze mini-camera.

Lees verder »

Blankenberge, in zwart-wit

Na de kleurenreeks ook enkele zwart-witbeelden in harde contrast. Eveneens Fuji X20 shots.

Lees verder »

Blankberge, in kleur

Naar jaarlijkse gewoonte een post met enkele beeldjes genomen tijdens een korte zomerpauze aan de kust. Na Oostende, Berck (FR) & De Haan was het deze keer Blankenberge. Toestel van dienst was ditmaal de Fuji X20.

Lees verder »