31 Tiger squadron FA-77

 

De F-16A MLU FA-77 werd dit jaar opnieuw door Johan Wolfs & Peter Verheyen in een tijgerjasje gestoken. Enerzijds om het 65-jarige bestaan van het squadron te vieren, anderzijds om in stijl terug te kunnen deelnemen aan de Nato Tigermeet in Spanje. Die Tigermeet hadden ze vorig jaar voor het eerst in de geschiedenis van het evenement moeten missen omwille van operationele verplichtingen. Terugkomen moest dus in stijl!

 

Op 22 april werd door een trotse CO dan ook de nieuwe Tijger voorgesteld aan de buitenwereld tijdens een korte ceremonie op het 31ste.

 

 

Na de geslaagde Air 2 Air Academy van de Aviation Photocrew vorig jaar, was ik dit jaar een van de gelukkige om opnieuw de Skyvan in te duiken voor een uur brutaal Tijgergeweld. De foto’s dateren van 5 augustus.

Congratz aan 31 trouwens voor het behalen van hun 9de Silver Tiger Trophy ginder! T3!