Fien est arrivée

 

Op 6 juli 2010 om 19u20 was het dan eindelijk zo ver. Een dochter van 3kg480 en 50cm zag het daglicht. Welkom slaaploze nachten…

 

Een bevalling van bijna 20 uren (water gebroken 5 juli 23u45, geboren 6 juli 19u20) en live coverage via Twitter en Facebook (wat moet een vader in spe anders al die tijd doen?) resulteerden in een mooie dochter Fien Jan Sara Ellebaut.

 

Wie zich nog de blogpost “Er is iets op komst” herinnert, weet dat ik toen de foto’s heb genomen voor het geboortekaartje. Nu mag het resultaat eindelijk gezien zijn. De old skool buggy zal je vanaf morgen dus ook geregeld zien voorbij rijden in Millegem.

 

De kamers in het Heilig Hartziekenhuis van Mol zijn op z’n zachtst uitgedrukt nogal ‘ruim’…

De doopsuiker is gekozen door peter Jan en meter Sara.