Angel vs devils: vrijgezellenshoot

 

Enkele maanden geleden werd ik plots gecontacteerd door iemand waarmee ik jaren geleden nog op kot heb gezeten in Leuven. Die herinnerde m’n fotowerk nog en vroeg of ik geïnteresseerd was een bende zotte dames te fotograferen op hun vrijgezellendag.

Uitdagingen genoeg: harde zon vs reportageflitser, donker gekleede dames vs wit gekleede bruid-in-spe, zotte dozen met wat cava in het lijf die niet stilstaan vs omgekeerde kwadratenwet van m’n strobissetup, een locatie die ik nog niet had gebruikt…

Locatie werd uiteindelijk een stuk groen met bomen aan het zwembad en sportplein van Mol.

 

Tijdens het opzetten van m’n flitser en witte paraplu zorgde een windstoot voor het einde aan van m’n swivel. Dan maar een van de vele dames gebruikt als VAL (voice activated lightstand). De groepsfoto’s werden ingeflitst door een 430EX op de camera met mini beauty dish als light modifier.

 

 

Na enkele quick shots in de schaduw onder een boom, verhuisden we naar het sportplein zelf om de graspiste en loopbaan te testen.

 

Het werd een leuke namiddag, voor zowel de dames (hoop ik althans) als mijzelf. Voor herhaling vatbaar.