Weerdse Bierfeesten 2014

 

Net zoals vorig jaar was er ook dit jaar weer een vrijdag + zaterdag Weerdse Bierfeesten. Uitgegroeid van een kleine Chirofuif tot een waar festival zijn er elk jaar toch wel enkele mooie headliners.
Vorig jaar fotografeerden we onder andere nog Raymond van het Groenewoud & Channel Zero. Dit jaar waren er onder andere Lazy Jay, Compact Disk Dummies, Daan, Gunther D, The Sore Losers…

Samen met drie vrienden hebben we een overvloed aan beelden gegenereerd, zowel van de artiesten, als de medewerkers en de bezoekers. Tijdens optredens werden de eerste beelden van artiest + toeschouwers reeds op grote schermen geprojecteerd en op Facebook geplaatst. Nadien volgden snel een tweede reeks. Zwaar doorwerken maar met vier man werkt dat perfect. En de 31 bieren waaruit keuze verlichten het werk…
Op vrijdag is er trouwens ook vanalles voor de kleintjes (springkastelen, schmink, spaghetti, kinderfuif etc), en op zaterdag ook nog een volleybal-wedstrijd.

De volledige reeks beelden van mijzelf en de drie collega’s is te vinden op de Facebookpagina, hieronder alvast vier beelden en een pano vroeg op de avond.