Baby Milan op bezoek

 

Nu de wilde jaren in Leuven reeds enige tijd achter de rug zijn, ken je ook je goede vrienden die je overhoudt aan die tijd. Zo proberen wij toch eens om de x aantal maanden tijd te maken om samen te komen. Vorige zondag was het bij ons in Mol te doen.

Brecht, het grootste zwijn van de peda toen, is nu kersverse papa van Milan. De kleine is nu 3 maand oud en was verbazend rustig. De lange rit van Sijsele tot Mol kan daar voor iets tussen gezeten hebben, maar na enkele uren was hij nog steeds vrij kalm.

Ik heb me lang kunnen inhouden maar een goed uurtje voor iedereen vertrok, heb ik dan toch maar even m’n 7D uitgehaald. De eerste zijn genomen met de 70-200 f/2.8 IS, de meeste met de 24-70 f/2.8.
Aan het het gesponsorde slabbetje kan je ook afleiden waar Brecht werkt. Milan is de nieuwe Jean-Marie zou men beginnen denken…

Brecht & MilanMilanMilanMilanMilanMilanMilan