iPhone 4 Leica skin

 

Na het zien van de Flickr set van Joey Celis en de poging van PetaPixel, wou ik ook wel eens proberen m’n iPhone 4 een look van een rangefinder te geven. Mits wat Photoshopwerk (of Pixelmator in mijn geval) en de service van Gelaskins, is het me relatief goed gelukt.

 

 

Ik ben begonnen met een high res foto van de Leica M8 ‘black’ edition. Door wat gegoochel (moeilijk woord voor een West-Vlaming trouwens), kreeg ik het passend binnen de afmetingen van de iPhone.

 

De skin heb ik laten printen via Gelaskins. Via een handige editor kan je zelf de afbeeldingen positioneren waarna zij 2 skins maken (voor- & achterkant) en ook ineens de nodige wallpaper genereren en je doormailen. Verzending duurde wel 20 dagen zonder tracking maar ben blij met het resultaat.


Voor deze zwarte versie heb ik enkel de achterkant besteld gezien de voorkant ook vooral zwart zou zijn.

 

Ondertussen heb ik ook een ‘silver’ versie gemaakt waarvan de voorkant wel iets leuks lijkt. Omdat de M8 en M9 digitaal zijn, kreeg ik nooit een deftige schikking van alle elementen op de voorkant, daarom heb van de achterkant van de Leica (voorkant van de iPhone) een analoge versie gemaakt.

 

Download

Ik heb de jpeg’s van zowel de silver als de black versie online geplaatst zodat iedereen deze kan downloaden via Freakshare.